Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på 040-611 23 41, eller fyll i kontaktformuläret.

* Required

Vi kan allt från webb till intranät

Oavsett om det rör sig om en webbplattform, webbdesign eller en hemsida kan vi hjälpa dig. Gemensamt för alla våra projekt är att de är väl anpassade för er affärsmodell.

Det här kan vi

Webb – Intranät

INKA har bred kompetens som innefattar alla aspekter på en webbplats. Vi bygger allt från mindre komplexa hemsidor till omfattande webbplattformar. Det är dock på det senare vår unika kompetens kommer till sin fulla rätt.

Då vi alltid har som mål att våra webbprojekt ska generera ”output” vill vi alltid jobba med flera dimensioner där vi tar hjälp av alla de möjligheter som digital kommunikation erbjuder. Alla insatser som ämnar till att förbättra företagets kommunikation ska skapa synergieffekter mellan varandra.       

Detta kan vi erbjuda:

Hemsida: Klassisk extern kommunikation via webben där fokus ofta läggs på det informativa

Webbplattform: En mer komplex lösning där man skapar en mer omfattande struktur som bidrar till affärs- och kundnyttan. Exempelvis inloggningsskyddade areor eller informationsregister.

Intranät/extranät: Intern webbplats för att lösa kommunikation mellan anställda eller kunder.

Webbdesign: Det grafiska uttrycket på webben som utvecklas från den grafiska profilen. Kan beröra allt från enskilda hemsidor till att bli ett koncernövergripande koncept.

E-handel: Webbshopar av varierande komplexitet där man också kan sammanlänka med affärs- och betalsystem.

Publiceringsverktyg/CMS: Navet i en webbplattform som ska vara dynamiskt, effektivt och tekniskt framtidssäkrat.

Kampanjsida: När det är viktigt att lyfta en speciell fråga eller produkt kan kampanjsidor vara ett effektivt verktyg. Speciellt som de är integrerade med övriga webbplattformen.

Nyhetsbrev: Förmodligen det mest effektiva sättet att ”dra” besökaren till er webbplats. Det är också ett utmärkt sätt att lyfta viktiga frågor eller nyheter inom en bransch.