Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på 040-611 23 41, eller fyll i kontaktformuläret.

* Required

INKA blogg

På INKA händer det saker hela tiden. På vår blogg försöker vi samla allt spännande!

Om Webbyrån Inka

INKA arbetar med responsiv webbdesignINKA arbetar med responsiv webbdesign


Användandet av smarta mobiltelefoner har ökat från 22 till 65 % de senaste tre åren. Även användandet av läs/surfplattor har ökat och enligt de senaste undersökningarna är det idag är ca 30 % som använder sig av en sådan för att surfa. 

Vi på webbyrån INKA förstår vikten av att vara uppdaterade om hur användandet av internet och webbplatser ser ut idag och följer givetvis med i utvecklingen. Vi erbjuder våra kunder olika lösningar för att uppnå ett så bra resultat med sin digitala plats som möjligt.

En av de lösningar vi erbjuder är att vi arbetar med responsiv webbdesign som tillåter layouten på en hemsida att förändras och anpassa sig beroende på vilken typ av enhet som används för att surfa. Detta betyder att en hemsidas webbdesign kan upplevas från olika enheter så som en mobiltelefon, läs/surfplatta samt en klassisk datorskärm utan att bli svår eller krånglig att läsa av. Besökaren behöver exempelvis inte zooma in eller scrolla ner på sidan lika mycket som hade krävts vid mer traditionell webbdesign. Vår design är istället kooperativ med enheten och anpassar sig både efter skärmstorlek och upplösning. 
Kategori: Nyheter | Taggar: | Kommentarer (72) | Visningar: (3577)

Kommentarer

Posta en kommentar