Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på 040-611 23 41, eller fyll i kontaktformuläret.

* Required

INKA blogg

På INKA händer det saker hela tiden. På vår blogg försöker vi samla allt spännande!

Om Webbyrån Inka

Nu är INKA en Sitecore webbyrå!


För att fortsätta vara ledande och hålla den högsta nivån på vår kompetens har vi valt att certifiera våra .NET utvecklare, John och Erik, som nu är utbildade Sitecore Cerftified Developers. På så sätt ser vi till att hålla den bästa tekniska kompetensen för att fortsätta leverera framstående webblösningar. Det känns kul att vi på INKA Interactive nu kan erbjuda en ännu bredare produktportfölj av webblösningar till våra kunder.


Citat från Sitecoreutvecklare

”Super kul att vi på INKA har tagit steget att jobba med ett av världens största CMS. För oss utvecklare är det både en stor utmaning och möjlighet att få arbeta med Sitecore i olika sammanhang. Styrkan som jag ser det är att vi och våra kunder får tillgång till ett kraftfullt och skalbart system, som hanterar alla de krav som krävs för en avancerad digital närvaro idag. Extra spännande är de funktioner som gör det möjligt att skräddarsy hemsidans utformning och struktur efter målgruppens olika behov. Även om Sitecore ger fantastiska möjligheter kommer vi inte överge vårt open source projekt, utan det ger oss möjligheten att kunna erbjuda fler lösningar till kunden utifrån deras krav.” – Erik, .NET utvecklare.

Mer om Sitecore

En Sitecore certifiering lär dig att behärska viktiga begrepp och tekniker för att bygga effektiva webblösningar med Sitecore Experience Platform. Sitecore är ett enterpise CMS system baserat på .NET och har sin största marknad i USA, men har vuxit sig större i Sverige på senare tid. Sitecore lär ut de främsta teknikerna som krävs för att utveckla befintliga Sitecore webbplatser med XSLT, CSS och HTML.

Vill du veta mer om Sitecore och dess möjligheter kan du kontakta Pär Holmgren på: 0703173952.

Kategori: Nyheter | Taggar: | Kommentarer (4) | Visningar: (6639)

Kommentarer

Posta en kommentar