Ny e-handel i nopCommerce

Under våren har vi på webbyrån INKA jobbat med ett e-handelsprojekt till Coretc Medical. Syftet med projektet var att visualisera hela produktsortimentet på hemsidan samtidigt som man integrerar en b2b-webbshop mot befintliga kunder via inloggning.

Under våren har vi på webbyrån INKA jobbat med ett e-handelsprojekt till Coretc Medical som säljer medicinska produkter till sjukhus, kliniker och mottagningar i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Syftet med projektet var att visualisera hela produktsortimentet på hemsidan samtidigt som man integrerar en b2b-webbshop mot befintliga kunder via inloggning. Genom detta får hemsidan ett brett användningsområde samtidigt som affärsmöjligheterna ökar mot nuvarande kunder. Plattformen som hemsida är byggt i är nopCommcerce som erbjuder både en avancerad e-handelsplattform och ett funktionellt CMS. Genom detta kan kunde växa med sin lösning och succesivt utveckla en mer effektiv struktur för försäljning och produktvisualisering. 

Projektmoment

- Nytt grafiskt gränssnitt
- Uppstart och konfigurering av nopCommrce
- Responsiv design för mobila plattformar
- Funktion för produktsök
- Produktstruktur för e-handel
- Inloggningsskyddad area
- Bildbehandling och grafiska element

Mer om Cortec Medical

Cortec Medical AB är ett svenskt privatägt företag som i över 20 år arbetat med marknadsföring och försäljning av CE-certifierade medicinska produkter (Medical Devices) till kunder på sjukhus, kliniker och mottagningar i Sverige, Danmark, Norge och Finland. De är specialiserade på produkter för användning inom plastikkirurgi, mikrokirurgi, gynekologi och neonatologi. Besök hemsidan på www.cortec.se


Vill du veta mer om projektet? Vänligen kontakta Pär Holmgren på pelle@inka.se eller 0733-173952

ning.

INKA Interactive

To enable comments sign up for a Disqus account and enter your Disqus shortname in the Articulate node settings.