Webbyrånytt: 3 nyårslöften för din hemsida

Förbättra din hemsidan 2017 med några enkla knep!

Nu är snart 2013 till enda och ett nytt år står för dörren. Dags att titta framåt kring hur man kan utveckla sin digitala kommunikation. Därför bjuder vi här på bloggen på några enkla nyårslöften som du kan ge din hemsida.

Tre tips som förbättrar din hemsida

1. Börja reflektera över ditt Google Analyticskonto. Det erbjuder ovärderlig information kring hur din besökare rör sig och vad de är intresserade av. Genom att regelbundet ta del av denna information skapar du en kunskap om din hemsida och får förståelse för hur den bör utvecklas.

2. Publicera fler nyheter! Google älskar relevant och uppdaterat innehåll och genom detta kommer du klättra på dina sökord. Ha som ambition att dina texter ska vara ca 200 – 300 ord och ta upp relevanta aspekter av din verksamhet. Det är inte bara Google som uppskattar det utan säkert både kunder och anställda. Man ökar förutsättningarna för att uppfattas som ett seriöst företag och man har ett aktuellt och genomarbetat nyhetsflöde.

3. Skapa en aktivitetsplan med mål. Vad vill du utveckla 2014? Sätt upp dina mål och skapa relevanta aktiviteter utifrån detta. Om du t.ex. vill ha fler kunder via hemsidan får du fundera kring vilka insatser som krävs. Sökordsoptimering? Ökad konvertering? Skapa koncept?

Det finns en mängd andra aktiviter du kan göra för att förbättra din digitala kommunikation, men utgår du från dessa tre punkter kommer du väldigt långt. Det har aldrig varit viktigare att fylla på med relevant innehåll på sin hemsida så det är lika bra att du sätter igång på direkten.

Lycka till och kontakta gärna oss på webbyrån INKA om du har fler frågor.

Gott Nytt År!


INKA Interactive

To enable comments sign up for a Disqus account and enter your Disqus shortname in the Articulate node settings.