Kund:

Swecare

Lansering 2021

Nyckelord:

Medlemsregister, Visuellt koncept, Umbraco, Mobie first

Vårt uppdrag:

Att ta fram ett nytt visuellt koncept tillsammans med en hemsida i Umbraco som underlättar kommunikation med medlemmarna

Resultat:

Ett ny digital profil med ökad servicegrad till nya och befintliga medlemmar.

Hemsida & grafiskt koncept Swecare

Swecare bildades 1978 av den svenska regeringen, Landstingsförbundet och Exportrådet tillsammans med representanter för hälso- och sjukvårdsindustrin, som en halvstatlig icke-vinstdrivande stiftelse och medlemsorganisation. Idag är Socialdepartementet, UD och SKR fortfarande aktiva och medlemsskaran har växt till över hundra svenska företag och organisationer. Som en del i att stärka sin externa kommunikation tog Swecare hjälp av INKA Interactive för ny hemsida och grafiskt kommunikationskoncept.

Vi är stolta och glada över att få lansera vår nya hemsida tillsammans med vår webbyrå INKA. Vi har ett starkt samarbete som går långt tillbaka. Med INKAs stöd och professionalism och Umbracos moderna plattform har vi lyckats skapa en hemsida som vi kan vara stolta över och som framhåller vårt uppdrag att skapa mötesplatser där intressenter inom den svenska life science-sektorn kan stärka sina internationella relationer. ​

Cecilia Wismar
Operations Officer, Swecare

Projektets omfattning

Grunden i projektet var att lyfta Swecares kommunikation digitalt genom att förtydliga deras erbjudande digitalt. För att åstadkomma detta tog INKA fram ett ny grafiskt koncept och en ny hemsida i Umbraco.

Webbkoncept & design

INKA tog fram ett nytt grafiskt koncept för webbplattformen som på ett enkelt sätt navigerar besökaren genom deras erbjudande för medlemmar. Hemsidan baseras på omfattande information vilket kräver intuitiv navigering och struktur.

Integrerat kalendarium

För att kunna visa en rad olika evenemang som är kopplade till Swecare fick vi utveckla en specialanpassad upphandlingsmodul som är integrerad mot de andra delarna av sidan.

Tvåspråkigt medlemsregister

För att visa upp organisationens olika medlemmar tog vi fram medlemsregister i Umbraco där kunden själv kan fylla på och hantera medlemmar.

Medlemsformulär

För att öka konverteringsgraden tog vi fram integrerade medlemsformulär där datan går rakt in i Swecares CRM Super Office.

_G1A0328_new.jpg

Står du inför liknande utmaningar?

Prata med projektets kundansvariga som gärna berättar mer.

Linus Ritter

Digital specialist

linus@inka.se

073 438 25 83