Digital kunskap

Är du nyfiken på den digitala sfären och vad den har att erbjuda? Vi på INKA har gjort det enkelt för dig och sammanställt de viktigaste begreppen och digitala programmen.

Sedan 2010 har användarna av Internet vuxit. Vi är nästan 3 miljarder människor online idag, vi skickar över 100 miljarder e-post varje dag, tweetar 500 miljoner tweets och tittar på 3 miljarder YouTube videos. Med denna bakgrund är det givet att företagens förutsättningar för att kommunicera har förändrats. Vi har tagit upp de viktigaste begreppen och programmen för dig som företagare så att du kan skapa din egen bild över hur de kan bidra till er verksamhet.

Digitala begrepp

Digitala begrepp innebär företeelser eller synsätt på hur man ska agera eller kommunicera i den digitala sfären. Ett exempel är "content marketing" som handlar om hur du ska marknadsföra dig genom kunskap och relevant innehåll för kunden. 

Digitala program 

Antalet leverantörer av olika digitala program ökar hela tiden. Stora drakar som Google har funnits "länge", men varje vecka dyker det upp nya startups som erbjuder en spännande eller t.o.m. revolutionerade tjänst. Vi som webbyrå beskriver de viktigaste programmen ur vårt perspektiv och de som vi sett verkligen gör skillnad för våra kunder.