Digital närvaro

Digital marknadsföring i rätt kanaler utifrån era behov

Sökmotoroptimering och digital marknadsföring

Vad är meningen med att du finns på nätet om du inte syns? Vi hjälper dig att nå ut med din digitala satsning så att den når ut till fler.

Att synas på Internet

Det är inte endast via sökmotorer som era kunder hittar er. Det kan också finnas ett stor värde att synas på rätt ställe. Vi på INKA kan hjälpa er att hitta rätt digital kommunikationsstrategi som kan innefatta annonser, sociala medier, kampanjer m.m. Behovet är unikt för varje mål, men vi vet hur ni lyckas!

Sökmotoroptimering(SEO)

Att öka synligheten på sökmotorer är ett hantverk som måste anpassas för varje unik kund. Det är många aspekter man måste ta hänsyn till så som ordval, målgrupper, frekvens m.m. Det är också viktigt att reflektera över frågorna: Vem ska hitta oss och hur? Och vilka ord ska de hitta oss på? Det finns inget självändamål att ha hög sökbarhet om man kommunicerar fel budskap till fel människor. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur det fungerar för just er!

Digital marknadsföring(SEM)

Idag finns det en mängd olika kanaler där du kan betala för att synas. Exempel är Google, Facebook, Youtube eller Instagram. Men vilken kanal är egentligen bäst och effektivast? Det finns det många svar på och tillsammans mer er kan vi analysera var era kunder finns och var de konverterar bäst. Men vad som är säkert är att det blir mer och mer relevant för ett företag att ha en dedikerad budget för onlinemarknadsföring.