Webbyrå i Malmö med gedigen erfarenhet

Då vi startade 1999 har vi många års erfarenhet och vet vad som krävs i de flesta projekt. Vi utnyttjar digitala verktyg för att lösa era affärsproblem och det är alltid er affärsnytta som står i fokus. Så söker du en webbyrå som både förstår era affärer och är erfarna på bygga kreativa webblösningar är det oss du ska kontakta.

Detta är webbyrån INKA Interactive

INKA Interactive grundades 1999 och är en av södra Sveriges mest erfarna webbyråer inom b2b och större organisationer. Vi hjälper ambitiösa kunder med att optimera sin affärsprocess genom en förbättrad kommunikation och struktur via Internet och övriga medier. Våra kunder väljer oss för att vi har ett pragmatiskt förhållningssätt till digitala möjligheter där vi alltid utgår från kundnyttan och att vårt arbete ska öka era intäkter. Därför vill vi vara en långsiktig partner som utvecklas parallellt med ert företag, vilket gör att vi tillsammans skapar fler och bättre affärsmöjligheter för er verksamhet. Vi löser affärsproblem med digitala möjligheter!

Vi tror på

  • Att digitala investeringar ska behandlas lika affärsmässigt som alla andra delar av verksamheten.
  • Att det mest extrema inte alltid är det mest effektiva. Att bygga ett stabilt varumärke handlar om att på ett långsiktigt och trovärdigt sätt visualisera företagets värdegrunder och affärsmodell.
  • Att många företag inom b2b har stora möjligheter att optimera sina digitala satsningar. Allt handlar om att hitta den gyllene punkten där investeringen ger maximal utdelning.
  • Att det bästa resultatet sker i kombination mellan teoretisk kunskap och empiriska erfarenheter. Vi ställer höga krav på oss själva där vi både ska ha rätt dokumenterad utbildning samt praktiska lärdomar från tidigare projekt.
  • Att alla varumärken har förväntningar på sig från sina intressenter och det finns stort värde att som organisation motsvara dessa. Till exempel genom en hemsida som speglar företagets utveckling.

En webbyrå att växa med

Det som gör oss unika på marknaden är att vi utvecklar och anpassar open source-produkter åt våra kunder för att göra dem ännu bättre och användarvänliga utifrån kundernas behov. Genom detta kan vi växa med våra kunder och göra mer affärsdrivande lösningar. Vi finns tillgängliga efter leverans för att ge service även efter ett slutfört projekt. Genom detta behöver er verksamhet inte förlita sig på tredjepartslösningar som ingen egentligen har koll på. Vi vill istället jobba i en partnerrelation med våra kunder där vi tillsammans utvecklar en affärsdrivande webblösning.