Våra medarbetare på INKA

Webbyrån INKA Interactive har i dagsläget ett tiotal anställda och ibland även en praktikant eller två! Vi som jobbar här har spetskompetens inom en rad olika områden och vi jobbar stenhårt för att ert företag ska lyckas på Internet.

pelleSM.jpg

Pär Holmgren

VD och projektledare

pelle@inka.se

070 317 39 52

Grundare av INKA och Internetguru som vet hur man affärsutvecklar på webben. Han är utbildad projektledare på Master of Media och har en magister i naturgeografi.
linus-ora.jpg

Linus Ritter

Digital specialist

linus@inka.se

073 438 25 83

Linus har stor erfarenhet av kommunikation och varumärken i digitala format. Med examen i både retorik och företagsekonomi samt studier på Harvard vet han vad som krävs för att lyckas på Internet.
linda.jpg

Linda Schoszarzek

Designer och front-end utvecklare

linda@inka.se

Linda är en Internetfantast som har en svaghet för användarvänliga hemsidor. Med utbildningar inom programmering och digitala medier sträcker sig hennes kompetens genom Internets hela näringskedja.
sabinaSM.jpg

Sabina Ovallius Holmgren

Strateg och projektledare

sabina@inka.se

ellenSM.jpg

Ellen Brydevall

Front-end utvecklare

ellen@inka.se

stergios.jpg

Stergios Karakostas

E-Commerce/Fotograf

stergios@inka.se

Med över 10 års erfarenhet i branschen har Stergios jobbat med att bygga hemsidor och webbshoppar, älskar foto och sport fotografering.
john.jpg

John Dahlquist

Senior utvecklare

john@inka.se

INKA:s tekniska chef som har gått från att programmera applikationer till webbutveckling. John har läst systemvetenskap samt drama, teater och film. Han vet vad som krävs inom avancerade webbplattformar.
kerstin.jpg

Kerstin Ovallius

Inköps- och ekonomiansvarig

kerstin@inka.se

Kerstin har en lång erfarenhet från dataavdelningen på MAS. Hon är utbildad systemvetare med rutin på datorer före Internets tid.
kofi.jpg

Kofi Amo

.Net-utvecklare

kofi@inka.se

Med många år inom .Net och webbutveckling har Kofi mycket god insikt i Internets olika möjligheter. Bl.a. har Kofi arbetat som lärare i programmering på Malmö Högskola.
fredrik.jpg

Fredrik Svensson

Art Director

fredrik@inka.se

Grafisk formgivare med känsla för detaljer. Utbildad på Konstfack och har över 15 års erfarenhet från en rad olika designformer såsom webbdesign, interaktionsdesign, illustrationer m.m.
ewa.jpg

Ewa Doliwa Ekström

Front-end utvecklare

ewa@inka.se

Ewa har en bakgrund som förlagsredaktör och har ett stort engagemang för informations-struktur på webben. Hon har en diger utbildningsbakgrund med en magister i språkvetenskap samt examen som webbredaktör.
andre.jpg

André De Loisted

Fotograf

andre@bildbyran040.se

070 668 29 60

Passionerad fotograf med många års erfarenhet från branschen. Han har en bred portfolio med allt från porträtt, reportage, produkter, filmer m.m.