Marknadsföring som startup eller litet bolag

Marknadsföring som startup eller litet bolag

Som ett litet företag eller en startup kan det vara utmanande att lyckas få fram en marknadsbudget som är tillräckligt stor för att du ska kunna marknadsföra din produkt eller tjänst på bred front....

Läs mer

Så optimerar du dina bilder för Google

Så optimerar du dina bilder för Google

Både filmer och bilder tar allt större plats på Google idag. Flera studier visar hur allt fler använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de leta...

Läs mer

Att bygga webbappar med ReactJS

Att bygga webbappar med ReactJS

React, eller ReactJS, är på mångas läppar och de insatta har kallat det en ”revolution” och det ”största som hänt webbutvecklingen på tio år”. Men få förstår nog egentligen vad det innebär. React s...

Läs mer

Digital årsredovisning

Digital årsredovisning

Digital årsredovisning, eller i alla fall en digital version av den, är trend som vuxit sig allt starkare på senare år. Att redovisa...

Läs mer

Vad är egentligen Google PageSpeed Insights?

Vad är egentligen Google PageSpeed Insights?

Under flera år har Google haft ett verktyg för att mäta hastigheten på hemsidor och i takt med att detta har blivit en allt viktigare rankingfaktor så har denna tjänst utvecklats. Vill du göra ett ...

Läs mer

E-handel B2B – En trendspaning

E-handel B2B – En trendspaning

Att e-handel ökar konstant får vi ständiga rapporter om och nu är det en marknad som håller på att mogna. E-handel inom B2B har varit på gång länge och ökar konstant år från år. I vissa segment kan...

Läs mer

Googles analysverktyg till hemsidor - en översikt

Googles analysverktyg till hemsidor - en översikt

Den långsiktiga utvecklingen av en hemsida är viktig för att den ska nå upp till sina mål. Men för att uppnå målen krävs insamling av en mängd data och här finns många olika program att välja mellan. ...

Läs mer

Digitala trender 2019 med 5 handfasta tips

Digitala trender 2019 med 5 handfasta tips

365 dagar har passerat och 2018 är slut sedan en tid tillbaka. Ett digitalt spännande år med en rad olika förändringar har nått sin slutpunkt. Den största var lanseringen av GDPR som påverkade vårt sä...

Läs mer

Analysera din hemsida för bättre resultat

Analysera din hemsida för bättre resultat

Ett år har snart passerat och ska förpassas till arkivet. I samband med detta kan det vara klokt att göra ett bokslut över din hemsida och vad den presterat under 2018. Detta är viktigt eftersom refle...

Läs mer