Fler följare på Instagram - Så lyckas du!

Fler följare på Instagram - Så lyckas du!

Instagram är idag den näst största plattformen, och dessutom den av de sociala medierna som ökar mest*. Med fler användare blir bruset större – och då gäller det att veta hur du ska sticka ut. Till sk...

Läs mer

Så lyckas du med en kommunikationsstrategi

Så lyckas du med en kommunikationsstrategi

En kommunikationsstrategi är det övergripande tänket bakom hur man vill utveckla uppfattningen kring ett varumärke. Själva kärnan i varumärket är att skapa mervärde som handlar om mer än det man speci...

Läs mer

Optimal konvertering för kontaktformulär

Optimal konvertering för kontaktformulär

Om du har en hemsida till ditt företag är chansen stor att där finns ett kontaktformulär. Om din målgrupp är B2C är sannolikheten stor att du är beroende av många förfrågningar och är din målgrupp B2B...

Läs mer

Nyfiken på webbappar och dess fördelar?

Nyfiken på webbappar och dess fördelar?

Apparna är här för att stanna. Under 2017 laddade vi ner ca 200 miljarder appar från olika plattformar runt om i världen. Inte så konstigt att det ibland känns som mobiltelefonen är överfull med onödi...

Läs mer

Så skapar du fler leads från din hemsida

Så skapar du fler leads från din hemsida

Många benämner hemsidan som säljaren som jobbar för dig 24/7 och som aldrig behöver vila. På många sätt är det helt rätt. Nu när mobila googlingar slår i taket vet vi aldrig var kunden gör research el...

Läs mer

Så väljer du rätt webbyrå för webbprojektet

Så väljer du rätt webbyrå för webbprojektet

Är det dags att upphandla en ny hemsida? Känns det svårt att välja rätt leverantör? Att skapa och driva en webbplats är ett långsiktigt arbete som kräver en nära relation mellan kund och byrå. Det är ...

Läs mer

SEO-tips vid lansering av en ny hemsida

SEO-tips vid lansering av en ny hemsida

När man ska lansera en ny hemsida är det inte bara bilder och texter man ska fundera kring utan även den tekniska strukturen då den också påverkar sökmotoroptimeringen. När du pekar om en hemsida är d...

Läs mer