Vad innebär WCAG?

Vad innebär WCAG?

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) är internationellt etablerade riktlinjer för tillgängligt innehåll på webben. Detta för att underlätta för den femtedel av befolkning som lider av någon ...

Läs mer

Viktiga SEO-trender under 2020

Viktiga SEO-trender under 2020

Det är ingen nyhet att Google ständigt uppdaterar sin algoritm för hur de rankar hemsidor på sin sökmotor. Det kluriga är dock att de sällan delar med sig utav vad dessa uppdateringar innehåller. M...

Läs mer

IR-hemsida – Så lyckas du

IR-hemsida – Så lyckas du

IR, eller Investor Relations som det står för, handlar generellt om att bygga förtroende för ett bolag mot en finansiell marknad med korrekt och transparent information. För små- och mellanstora bo...

Läs mer

Hur säkert är Wordpress?

Hur säkert är Wordpress?

Har din Wordpressida blivit hackad? Om så är fallet är du knappast ensam. 90 % av ALLA hemsidor som hackas är just Wordpress. Visserligen är det världens mest spridda CMS men det har både sina för-...

Läs mer

Så skapar du leads via LinkedIn

Så skapar du leads via LinkedIn

Ofta snackas det om att det är bra för ”affärerna” att synas på LinkedIn, men vad innebär det i praktiken? Och hur kan en kundresa se ut från att man varit synlig på LinkedIn till att man faktiskt ...

Läs mer

7 innovativa trender för webbdesign 2020

7 innovativa trender för webbdesign 2020

2019 är slut och vi har precis gått in i ett nytt decennium. I vissa avseenden kanske man trodde att vi skulle vara ännu längre fram i den tekniska utvecklingen vid detta årtal än vad vi är, och i ...

Läs mer

Marknadsföring som startup eller litet bolag

Marknadsföring som startup eller litet bolag

Som ett litet företag eller en startup kan det vara utmanande att lyckas få fram en marknadsbudget som är tillräckligt stor för att du ska kunna marknadsföra din produkt eller tjänst på bred front....

Läs mer