Hur säkert är Wordpress?

Hur säkert är Wordpress?

Har din Wordpressida blivit hackad? Om så är fallet är du knappast ensam. 90 % av ALLA hemsidor som hackas är just Wordpress. Visserligen är det världens mest spridda CMS men det har både sina för-...

Läs mer

Så skapar du leads via LinkedIn

Så skapar du leads via LinkedIn

Ofta snackas det om att det är bra för ”affärerna” att synas på LinkedIn, men vad innebär det i praktiken? Och hur kan en kundresa se ut från att man varit synlig på LinkedIn till att man faktiskt ...

Läs mer

7 innovativa trender för webbdesign 2020

7 innovativa trender för webbdesign 2020

2019 är slut och vi har precis gått in i ett nytt decennium. I vissa avseenden kanske man trodde att vi skulle vara ännu längre fram i den tekniska utvecklingen vid detta årtal än vad vi är, och i ...

Läs mer

Marknadsföring som startup eller litet bolag

Marknadsföring som startup eller litet bolag

Som ett litet företag eller en startup kan det vara utmanande att lyckas få fram en marknadsbudget som är tillräckligt stor för att du ska kunna marknadsföra din produkt eller tjänst på bred front....

Läs mer

Så optimerar du dina bilder för Google

Så optimerar du dina bilder för Google

Både filmer och bilder tar allt större plats på Google idag. Flera studier visar hur allt fler använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de leta...

Läs mer

Att bygga webbappar med ReactJS

Att bygga webbappar med ReactJS

React, eller ReactJS, är på mångas läppar och de insatta har kallat det en ”revolution” och det ”största som hänt webbutvecklingen på tio år”. Men få förstår nog egentligen vad det innebär. React s...

Läs mer

Digital årsredovisning

Digital årsredovisning

Digital årsredovisning, eller i alla fall en digital version av den, är trend som vuxit sig allt starkare på senare år. Att redovisa...

Läs mer