Google mobile first indexing

Google mobile first indexing

Från och med mars 2021 kommer endast innehåll som är anpassat för mobila enheter att vara tillgängligt i Googles index. Detta innebär att innehåll som inte syns mobilt kommer inte heller att synas ...

Läs mer

Tips för att lyckas med Google Datastudio

Tips för att lyckas med Google Datastudio

Google Data Studio har du kanske hört, men vad gör det egentligen? Med Data Studio kan du visualisera den så ofta komplexa data som finns i Google Analytics till att bli mer användarvänlig och kund...

Läs mer

Vad innebär WCAG?

Vad innebär WCAG?

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) är internationellt etablerade riktlinjer för tillgängligt innehåll på webben. Detta för att underlätta för den femtedel av befolkning som lider av någon ...

Läs mer

Viktiga SEO-trender under 2020

Viktiga SEO-trender under 2020

Det är ingen nyhet att Google ständigt uppdaterar sin algoritm för hur de rankar hemsidor på sin sökmotor. Det kluriga är dock att de sällan delar med sig utav vad dessa uppdateringar innehåller. M...

Läs mer

IR-hemsida – Så lyckas du

IR-hemsida – Så lyckas du

IR, eller Investor Relations som det står för, handlar generellt om att bygga förtroende för ett bolag mot en finansiell marknad med korrekt och transparent information. För små- och mellanstora bo...

Läs mer

Hur säkert är Wordpress?

Hur säkert är Wordpress?

Har din Wordpressida blivit hackad? Om så är fallet är du knappast ensam. 90 % av ALLA hemsidor som hackas är just Wordpress. Visserligen är det världens mest spridda CMS men det har både sina för-...

Läs mer

Så skapar du leads via LinkedIn

Så skapar du leads via LinkedIn

Ofta snackas det om att det är bra för ”affärerna” att synas på LinkedIn, men vad innebär det i praktiken? Och hur kan en kundresa se ut från att man varit synlig på LinkedIn till att man faktiskt ...

Läs mer