Pallplats vid Årets Byrå

Vi fick en hedrande tredjeplatsplacering när Regi utsåg Sveriges bästa Digitala Byråer. 

I början av året fick vi besked om att vi har en av 73 byråer som nominerats till Årets byrå 2022. Bakom nomineringen står Regi som genomfört en bransch- och kvalitetsstudie om hur 250 byråer presterat i termer av ett NKI-index som är baserat på 14 olika kriterier. Regi har låtit över 2100 kunder utvärdera sina byråpartners. Så här sammanfattade Regi nomineringarna: "De byråer som har de högsta NKI-värden är de som hamnar på den övre halvan sett till kundprestation och också följaktligen har gjort en bra prestation."

De slutliga vinnarna presenterades på Årets byrå-galan på Berns den 9 mars. Vi tyckte att detta var värt att fira, oavsett vilken placering vi skulle få, så nästan hela INKA-gänget åkte upp till Stockholm för att delta på galan. Restriktionerna hade precis lättats och vi kände att bara nomineringen var väl värd att fira!

Väl på plats fick vi njuta av både ett trevlig evenemang såväl som trevliga bordsgrannar. Och vi kom hem med brons - en fantastisk känsla att bli prisade för vårt arbete utifrån våra kunders utvärdering av oss.

Stort tack till alla kunder som tog sig tid att svara på Regis undersökning! Det känns fantastiskt att ni är nöjda med oss!

Sabina Ovallius Holmgren

To enable comments sign up for a Disqus account and enter your Disqus shortname in the Articulate node settings.