Design & Koncept

Grafisk design och visuella koncept för alla digitala kanaler

Vi kan allt från webbdesign till koncept

Oavsett om du behöver ett galet koncept eller en långsiktig strategi kan vi skapa de visuella elementen du behöver. Detta innefattar allt från grafisk design, ord, bilder m.m. Låt oss tillsammans presentera ert varumärke på ett kreativt och tilltalande sätt.

Grafisk design & Koncept

INKA jobbar med ambitiösa kunder som vill utveckla sitt företag med Internets möjligheter. Ibland kräver det då att man lyfter blicken för att stämma av så att man inte rör sig åt fel håll i en omvärld som blir allt mer föränderlig. Wayne Gretzky ska ha sagt ”åk inte emot pucken, åk dit där pucken är på väg”. I en teknisk bransch som vår är det lätt att stirra sig blind på senaste ”flugan” och satsa allt på den och inte reflektera över morgondagens utveckling. Vi på INKA vill erbjuda en balans mellan den senaste tekniken och sunt förnuft som främjar långsiktigt tänkande.

Vi vill att dit företag åker dit pucken är på väg!

Vad vi kan erbjuda

Grafisk design

Grafisk design är en bred genre som innefattar allt från webbdesign, interaktionsdesign, loggor, grafiska koncept m.m. I en alltmer digital värld ställs det allt högre krav på att designen ska vara anpassningsbar på en rad olika skärmar och plattformar. Vi på INKA har stor erfarenhet av alla dessa områden och vet vilka aspekter som kan vara avgörande i detta arbete. Huvudsaken är ändå att den grafiska designen skapar värde för ert varumärke.

Koncept

Strategiska Workshops: Låt oss gemensamt diskutera er strategi där vi sporrar er med vår erfarenhet och kompetens.

Konceptutveckling: För att lyfta fram ert företags kompetens som en tydlig konkurrensfördel krävs ibland konceptutveckling. Det kan innebära nya tankar kring hur ni presenterar era kundcases eller utökade funktioner på en sida.