E-handel

Effektiva och kundanpassade e-handelslösningar för ökad försäljning

E-handel i nopCommerce som ökar din försäljning

Vi på INKA vet hur du lyckas med e-handel på nätet genom att skapa mobil- och kundanpassade webbshoppar. Vi utgår alltid från kundens unika behov och skapar en lösning som både tar hänsyn till slutkunden och den interna funktionaliteten.

INKA har jobbat i en rad olika e-handelsplattformar och sätter hellre kundens behov i fokus istället för tekniken. Men med en omvärld i utveckling med ökade krav på flexibilitet är det en stor fördel att jobba i open source. Genom detta får du en skalbar lösning som kan växa med era behov succesivt. För varje företag är unikt och det handlar om att hitta en effektiv lösning som både fungerar för slutkunden och företaget som driver webbshopen.

Att tänka på när man ska utveckla sin e-handel

Vi på webbyrån INKA vet att framgångsrik försäljning på Internet startar med kundens upplevelse. Därför lämnar vi inget till slumpen när vi tar fram webb- och ux-design till våra kunders webbshoppar. Att vara tillgänglig i alla plattformar är också ett centralt begrepp. Allt för många butiker på nätet är inte tillräckligt alerta på kundens nya inköpsbeteende och de nya krav som det ställer.

Tips på vägen!

  • Vilket system ska vara styrande? Finns det redan ett affärssystem där alla produkter finns?
  • Hur ska vi kategorisera vårt utbud? Kan vi titta på vilket sökbeteende kunder har?
  • Hur kan vi öka konverteringen och hur mäter vi det?
  • Hur kan vi positionera oss på marknaden? Hur kan vi bli bättre än våra konkurrenter?

E-handel i nopCommerce

NopCommerce är en av världens mest framgångsrika open source-plattformar för e-handel och besitter all den funktion som du som kund kräver. Du kan skapa en optimal e-handelslösning med funktioner som rabatter, filtrering, sök, bevaka produkt m.m. Skulle inte din specifika funktion finnas, finns möjligheten att vi på INKA specialbygger plugins som är anpassade för just din webbshop.

E-handel i andra system

Även om tekniken inte ska vara styrande kan det finnas tillfällen då andra e-handelssystem kan vara att föredra. Exempel på dessa är Umbraco, WooCommerce, Sitecore m.fl.