Kund:

Cavalet

Nyckelord:

Konvertering, mobile first, NopCommerce, grafiskt koncept

Vårt uppdrag:

Skapa en internationell webbshop med maximal upplevelse oavsett plattform

Resultat:

Ökat antal besökare med ökad försäljning

En webbshop för både branding & försäljning

Cavalet representerar tidlös skandinavisk design. Förstklassig kvalitet och funktion i varje detalj. Tradition, kvalité och ett brett sortiment, är det som kunderna uppskattar. Resväskor utvecklade för att möta alla dina förväntningar.

Med webbyrån INKAs hjälp har vi fått en kraftfull plattform för kommunikation kring vårt varumärke och försäljning av våra produkter. Deras styrka som byrå är teknisk kompetens blandat med kreativa idéer för att marknadsföra oss på innovativa sätt i olika kanaler. Sen erbjuder de också bra löpande service där de är lyhörda för våra behov.

Annika Prytz
VD, Cavalet

Projektets omfattning

Cavalet är ett svenskt varumärke som tillverkar väskor i skandinavisk design för moderna människor på resande fot. Kunder finns i hela norden, men målet är att erövra världen med eftertraktade väskor av högsta kvalitet.

Ett nytt grafiska koncept

Syftet med att ta fram ett nytt grafiskt koncept för varumärket var att förstärka den skandinaviska designen och låta produkterna stå i fokus.

E-handel nopcommerce

Internationell webbshop

Cavalet har som mål att rikta sig mot kunder över hela jordklotet. Därför var det viktigt att skapa en stabil webbshop som kan skalas upp till fler länder efter hand. Plattformen som valdes var NopCommerce.

Optimerad konvertering

Konvertering är allt när det kommer till webbshopar. Därför har vi fokuserat på att utveckla och optimera kundens köpflöde så att vi maximerar antalet konverteringar via besök på hemsidan.

Färg- och storleksväljare

För att förenkla för kunden har vi tagit fram ett smidigt system där du enkelt kan välja färg och storlek utifrån modell.

Mobile first

Den mobila upplevelsen blir bara viktigare och viktigare. Synnerligen inom e-handel för mode och design. Där görs mer än var tredje köp i mobilen vilket betyder enorma möjligheter om man kan skapa ett enkelt flöde för kunden.

_G1A0328_new.jpg

Står du inför liknande utmaningar?

Prata med projektets kundansvariga som gärna berättar mer.

Linus Ritter

Digital specialist

linus@inka.se

073 438 25 83