Kund:

Exploria Center
Lansering 2018

Nyckelord:

Wordpress, grafisk design, visuellt koncept, integration

Vårt uppdrag:

Att skapa en lekfull och spännande webbplats som verkligen lyfter fram Exploria som ett av Europas mest spännande aktivitetscenter.

Resultat:

Med ökat antal besökare på hemsida kunde vi även öka antalet bokningar av aktiviteter.

En upplevelsehemsida i Wordpress

Exploria är ett spännande nöjescenter på 20 000 kvm, ett av Europas största. Här hittar du allt från lekland, trampolinpark, bowling, Laser Game, Pinchos m.m. Oavsett vilken ålder du är finns där någonting som tilltalar dig. Exploria finns utanför Stockholm och expanderar hela tiden med nya upplevelser.

En rolig och utmanande hemsida där både det visuella och tekniska krävde innovativa lösningar. Genom att vi valde Wordpress som CMS fick vi en flexibel lösning som enkelt kunde administreras av kunden.

Nelly Simonjan
Front-end utvecklare

Projektets omfattning

Med många olika aktiviteter var det viktigt för Exploria att hitta ett visuellt koncept på hemsidan som tilltalade olika åldrar. Då det även finns ett bokningssystem integrerat på hemsidan var det viktigt med tydliga konverteringspunkter på de olika aktiviteterna. Utöver detta har varje undersida fått sitt unika tema utifrån vilken typ av miljö det är.

Projektets huvudmoment var

Ett lekfullt grafiskt koncept

Med en rad olika aktiviteter på hemsidan gäller det att varje aktivitet får sitt unika utseende. Vi tog fram en övergripande grafisk design för hemsidan som sedan kunde anpassas unikt för varje upplevelse.

CMS i Wordpress

Exploria efterfrågade en lättadministrerad CMS och valet föll på Wordpress. INKA har byggt mallen utifrån en unikt framtagen design speciellt anpassad för mobila plattformar.

Integrerat bokningssystem

Hemsidan är byggd på en bokningsplattform från ProCommerca vilket kräver en genomarbetad kundresa för optimal konvertering.

Wordpressplugin för aktiviteter

Med över 15 olika aktiviteter krävs ett dynamisk sätt att hantera olika aktiviteter. Vi konfigurerade ett plugin som kan slumpa fram olika aktiviteter på startsidan.

Bildbehandling

För Exploria var det viktigt att genom bilder visa vilka upplevelser man kan erbjuda. Vi tog fram en rad olika bildkoncept som förmedlar en känsla för varje aktivitet.

_G1A0328_new.jpg

Står du inför liknande utmaningar?

Prata med projektets kundansvariga som gärna berättar mer.

Linus Ritter

Digital specialist

linus@inka.se

073 438 25 83